Polévka z červené čočky a pikantní klobásy
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 375 kJ / 90 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,95 g |
Tuky | 0,37 g |
Vláknina | 9,08 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 51 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 16,65 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 4. 2022 08:14
18. 3. 2022 12:52
15. 1. 2022 23:57
15. 1. 2022 22:51
4. 4. 2020 10:07
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 17 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 20 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 48 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 54 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Tématické fráze: polévka z červené čočky s klobaskou polévka s červenou čočkou a klobasou polévka vka z červené čočky červená čočka recept polévka z červené čočky s s klobásou polévka z červené čočky s klobásou
Suroviny: čočka červená, klobása papriková, cibule, mrkev, celer, česnek, mouka hladká, římský kmín mletý, sádlo, pepř, sůl, majoránka, vývar
Polévka z červené čočky a pikantní klobásy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kqRJ
5 názorů