Pašerácký guláš
Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Energie | 8 783 kJ / 2 099 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 167,15 g |
Tuky | 109,52 g |
Vláknina | 30,71 g |
Cholesterol | 405 mg |
Sodík | 2,35 g |
Sůl | 5,50 g |
Sacharidy | 100,05 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 2. 2021 13:49
Pašerácký guláš byl včera k obědu, byl vyyynikajícííí
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 5 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 8 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 18 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 21 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 46 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pažitka ozdobí jarní stůl a příjemně dochutí vaječná, tvarohová a další jídla. Podívejte se, jak ji můžete využít
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Suroviny: maso hovězí, sádlo, cibule, paprika sušená sladká, voda, česnek, kmín celý, majoránka, protlak rajčatový, mouka hladká, žampióny, houby, párky, paprika
Pašerácký guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qzZ0
1 názor