Špenát s medvědím česnekem a mladými kopřivami
Špenát je jednou z tradičních surovin v našem jídelníčku. V jarním období k němu pak můžeme přidat čerstvé kopřivy a medvědí česnek. Se smetanou vytvoří skvělou zeleninovou přílohu k masu nebo třeba jen k nokům.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 201 kJ / 765 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,51 g |
Tuky | 67,85 g |
Vláknina | 6,30 g |
Cholesterol | 209 mg |
Sodík | 112 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 26,67 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 4. 2024 18:56
9. 4. 2024 16:15
21. 4. 2023 14:39
20. 4. 2023 09:15
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 20 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 39 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Desatero rad na téma Velikonoce: Znáte velikonoční tradice? Poradíme s přípravou výborné nádivky a beránka
Velikonoční kalendář 2022: Kdy natrhat kopřivy na nádivku, kdy zadělat na mazanec a kdy upéct beránka?
Velikonoce na talíři: Co jíst na Zelený čtvrtek, který vlastně zelený být neměl?
Další recepty
Tématické fráze: špenát z kopřiva medvědího česneku
Suroviny: špenát, česnek mědvědí, kopřivy, vývar zeleninový, smetana ke šlehání, mléko, mouka hladká, česnek granulovaný, olej, máslo, cibule, sůl
Špenát s medvědím česnekem a mladými kopřivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2KgN
4 názory