Benátské řízky
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 350 kJ / 1 757 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,94 g |
Tuky | 118,84 g |
Vláknina | 5,40 g |
Cholesterol | 238 mg |
Sodík | 306 mg |
Sůl | 0,62 g |
Sacharidy | 57,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: časopis Květy - vepřové - vaříme, pečeme, smažíme
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 3. 2010 14:00
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 13 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 16 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 44 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 50 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Bezinkový likér s chutí kávy: Poradíme vám, jak zdravé dary přírody využít na lahodný nápoj
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Tématické fráze: benátský řízek benátský kotlet benátský vepřový řízek časopis květy recepty časopis květy řízky varime z veprove kyty rizek z cukiny vaříme a pečeme vaříme pečeme benátský mletý vaříme řízky diskuse vaříme pečeme varime z kyty cukina jako řízek varime veprova kyta pečemé maso pečeme vepřové benátské vepřové řízky cukina rizek
Suroviny: kýta vepřová, sádlo, cibule, tuk rostlinný, mouka hladká, mléko, víno, pepř mletý, sůl
Benátské řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZVV2
1 názor