Benátská kuřecí játra
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 022 kJ / 961 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,43 g |
Tuky | 27,19 g |
Vláknina | 28,14 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 401 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 65,84 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj - výstřižek starý časopis r. 2007. Název je podle původu receptu z Benátek (Venezia), jen se nejdříve používala játra telecí a později se pak začala používat i kuřecí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 12. 2022 00:29
Jaromira18: Děkuji a přeji krásnou neděli
10. 12. 2022 22:24
Dobrůtka.
10. 12. 2022 19:00
děkuji a přeji krásný, pohodový večer
10. 12. 2022 18:50
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Jak vařit nebo dusit rýži. Správný postup záleží na tom, jaký druh máte ve spíži
Další recepty
Suroviny: játra kuřecí, cibule, cibule červená, olej olivový, víno bílé, vývar drůbeží, balsamico, cukr, pepř mletý, sůl
Benátská kuřecí játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6O1Q
4 názory