Bramborovo-kuřecí špízy z horkovzdušné fritézy
Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 940 kJ / 464 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,87 g |
Tuky | 20,89 g |
Vláknina | 4,10 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 570 mg |
Sůl | 1,31 g |
Sacharidy | 20,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 3. 2021 18:13
Ale v troubě to půjde určitě taky.
21. 3. 2021 17:35
bylo by to stejné? Děkuji. Kája
21. 5. 2020 21:08
21. 5. 2020 20:21
21. 5. 2020 07:07
21. 5. 2020 06:50
20. 5. 2020 21:38
20. 5. 2020 21:23
20. 5. 2020 20:19
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 18 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 20 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 21 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 23 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Právě bylo uvařeno:
Filet z pstruha na fenyklu a pórku
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 1 minutou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Janulka1996 uvařila před 29 minutami
Kuřecí čína
Zetkova uvařila před 1 hodinou
Kynutý tvarohový závin
MarieP uvařila před 1 hodinou
Plněné papriky z tlakáče
zahla uvařila před 1 hodinou
Tvarohové knedlíky s meruňkami
Carolka409 uvařila před 1 hodinou
Rebarborový koláč
EvkaHavlikova uvařila před 1 hodinou
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
kraloja uvařila před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Babyno uvařil před 2 hodinami
Vepřové na kmíně
Kava 2 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Jak vařit v horkovzdušné fritéze? Můžeme v ní zcela bez tuku smažit, péct i grilovat
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Další recepty
Suroviny: brambory, kuřecí stehenní řízky, pepř, olej, omáčka sojová, hořčice, kečup sladký, česnek sušený
Bramborovo-kuřecí špízy z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gmDl
9 názorů