Gulášová polévka z domácí vepřové konzervy
Suroviny
Porce: 1,5 litru
Nutriční hodnoty
Energie | 2 210 kJ / 528 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,83 g |
Tuky | 13,17 g |
Vláknina | 19,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 6. 2020 15:48
JanaDorazinova: Jani, já zase jsem "polévková", ale nevadí mi jíst stejnou polévku i dva - tři dny za sebou, protože vařit jednu porci polévky prostě neumím. Já si dělám svoje vepřovky až v posledních letech, dokud sem chodily ty "čínské", které mi kdysi moc chutnaly, tak jsem maso nezavařovala. Zato jsem jich mívala (těch čínských vepřovek) vždy několik doma v pohotovosti, ony se fakt hodily na leccos. Ale kdo zná nějakou současnou lepší vepřovku, tak jí může taky použít na různé vaření. Ty domácí vepřovky si dělám do menších sklenic, což se pak dá snadno sníst a nejsou zbytky atd., a to je pro samotného "člobrdu" výhodné. Děkuji ti za komentář a měj se moc hezky!
2. 6. 2020 12:55
Kdysi nám ji mamka hodně vařívala. To byla ještě vepřová konzerva plná super masa, ale i dnes ji běžně používám třeba do rizota a do polévky ne jen proto, že polévky vařím minimálně
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 40 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Suroviny: konzerva vepřová, cibule, cibule, mouka hladká, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, vývar hovězí, brambory, česnek, sůl, pepř, majoránka, kmín celý
Gulášová polévka z domácí vepřové konzervy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z7D2
2 názory