Kuřecí řízek jinak
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 993 kJ / 715 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,10 g |
Tuky | 7,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 2,04 g |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirovala jsem se na: Vařím jako šéf. Řízek je šťavnatý a křupavý. V původním receptu je jen obalit v mouce. Já to pozměnila.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 7. 2020 15:17
12. 7. 2020 22:13
casino: Vy máte otázky, na které už většinou s odpovědí nereagujete..Není to můj výmsl..vyzkoušela jsem to a chutnalo..
12. 7. 2020 22:08
No, běžně se maso marinuje v kyselém pH (citron, ocet, víno, kysané mléčné produkty...)
lžička citronové šťávy + 1/2 lžičky jedlé sody
Proč sodou neutralizovat kyselinu citronovou, proč
lžička citronové šťávy + 1/2 lžičky jedlé sody
Proč sodou neutralizovat kyselinu citronovou, proč
12. 7. 2020 20:50
Nádhernej řížek, určitě vyzkouším až bude příležitost.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Lososová frittata
Moanka uvařila před 20 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 35 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Suroviny: prsa kuřecí, solamyl, šťáva citronová, soda jedlá, strouhanka, sůl, tuk na smažení
Kuřecí řízek jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z7KQ
4 názory