Kližka na zelenině a hlívě
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 979 kJ / 951 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 154,62 g |
Tuky | 10,97 g |
Vláknina | 30,72 g |
Cholesterol | 336 mg |
Sodík | 779 mg |
Sůl | 1,85 g |
Sacharidy | 46,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 10. 2020 21:37
1. 10. 2020 14:02
29. 7. 2020 12:27
28. 7. 2020 23:04
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 4 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 7 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 32 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Suroviny: kližka hovězí, cibule, česnek, mrkev, celer, hlíva ústřičná, paprika čerstvá zelená, sádlo, paprika sušená sladká, kmín celý, šťáva rajčatová, mouka hladká, vývar, sůl, pepř
Kližka na zelenině a hlívě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xK4B
4 názory