Trhané vepřové maso v aspiku
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 2 108 kJ / 504 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,58 g |
Tuky | 16,97 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 206 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Vývar použijeme např. na polévku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 3. 2021 08:20
27. 2. 2021 22:06
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 21 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 49 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 51 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit želatinu? Je skvělá do krémů nebo k polévání sladkých či slaných dortů a zákusků
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní je krásně vláčný, báječně osvěží v horkých letních dnech a božsky chutná
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Suroviny: plec vepřová, karotka, cibule, želatina, pepř, bobkový list, koření nové koření, sůl, ocet
Trhané vepřové maso v aspiku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3ZRQ
2 názory