Polévka s mořskými plody a těstovinami
Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Energie | 3 096 kJ / 740 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,20 g |
Tuky | 24,59 g |
Vláknina | 26,68 g |
Cholesterol | 340 mg |
Sodík | 209 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 66,24 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 29 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 57 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak správně jíst pečivo v restauraci? Expert na etiketu Ladislav Špaček varuje před ukusováním a drobením
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Suroviny: olej olivový, cibule, česnek, paprika čerstvá zelená, cibulka jarní, rajče, mořské plody, bobkový list, víno bílé, pepř mletý, sůl, těstoviny, petrželka
Polévka s mořskými plody a těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mDQA
0 názorů