Bramborovo-cuketové knedlíčky
Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Energie | 1 700 kJ / 406 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,36 g |
Tuky | 15,37 g |
Vláknina | 5,50 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 6,21 g |
Sůl | 15,42 g |
Sacharidy | 41,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 14 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 42 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 44 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Jak uvařit bramborový guláš. S námi ho zvládnou i začátečníci na jedničku
Další recepty
Suroviny: brambory, vejce, bageta, mouka špaldová celozrnná, mouka hrubá, sůl
Bramborovo-cuketové knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KP9r
0 názorů