Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Suroviny pro 16 porcí
16 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 11 184 kJ / 2 673 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,60 g |
Tuky | 99,14 g |
Vláknina | 16,12 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 185 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 370,56 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento a další moje recepty najdete na webu www.pekarnomanie.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 1. 2024 12:40
Marie Svarcova: děkuji, Maruško! Škvarky v pečivu dělají divy
7. 1. 2024 10:19
nejlepší rohlíčky , máme je rádi
16. 10. 2023 14:36
Podle toho, jak se mi škvarky jeví sádelnaté či masové, dávám od 40 do 55 g škvarků. Při každém pečení posuzuji škvarky takto.
16. 10. 2023 13:58
Tonja: děkuju Nebude v té drti více sádla, než bývá v celých škvarcích? Jestli to není tímto...
15. 10. 2023 23:44
Peču už po několikáté, teď dávám trochu méně sádla, dost ho pustí škvarky. Kupuji v řeznictví přímo škvarkovou drť. rohlíky jsou velmi dobré a doma oblíbené.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 30 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 52 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jste milovníci tradičního zlatavého pokladu českých kuchyní? Ze škvarků se dá připravit pomazánka, chléb i sladké koláčky
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Suroviny: voda, sádlo, škvarky, mouka hladká, cukr, sůl, pepř, droždí čerstvé
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W52X
5 názorů