Přírodní karbanátek v bránici
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 924 kJ / 1 416 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,27 g |
Tuky | 90,77 g |
Vláknina | 8,55 g |
Cholesterol | 879 mg |
Sodík | 680 mg |
Sůl | 1,47 g |
Sacharidy | 24,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Měla jsem více masové směsi, tak jsem hned udělala stejným způsobem šišky a zamrazila. Pak stačí jen vytáhnout a upéct. Hodí se jak k dušenému zelí, nebo na studené mísy.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 6. 2022 10:54
4. 6. 2022 08:42
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 47 sekundami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 25 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Přírodní sirupy slouží k oslazení pokrmů: Pozor na vysokou kalorickou hodnotu
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Suroviny: maso vepřové mleté, vejce, smetana 12%, hořčice, paprika sušená sladká, cibule, česnek, pažitka, kmín mletý, sůl, blána tuková vepřová, olej, vývar masový, mouka hladká, máslo
Přírodní karbanátek v bránici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZRwn
2 názory