Choux au craquelin (francouzské větrníčky)
Suroviny pro 10 porcí
10 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 15 299 kJ / 3 657 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,06 g |
Tuky | 230,02 g |
Vláknina | 5,12 g |
Cholesterol | 1,66 g |
Sodík | 773 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 335,02 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 12. 2022 23:06
1. 12. 2022 23:05
1. 12. 2022 23:04
1. 12. 2022 23:02
1. 12. 2022 19:05
1. 12. 2022 16:29
1. 12. 2022 09:16
1. 12. 2022 09:11
maizena, gustin, zlatý klas)?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 42 minutami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 4 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 7 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 7 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč
honejsbubu uvařila před 4 minutami
Rebarborový koláč s krupicovou kaší
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 31 minutami
Vepřová bratislavská plec
MajaFero uvařila před 39 minutami
Makový koláč s třešněmi
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 45 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 1 hodinou
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 2 hodinami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 2 hodinami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
7 nejlepších chřestových receptů. Populární chřest se dá vařit, zapékat, smažit i grilovat. Pochutnáme si na polévkách a salátech
Zdobení pomocí sáčku s ustřiženou špičkou: Vaše moučníky budou dokonalé
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní je krásně vláčný, báječně osvěží v horkých letních dnech a božsky chutná
Další recepty
Suroviny: mléko, žloutek, cukr, máslo, škrob kukuřičný, lusk vanilkový, smetana, máslo, mouka hladká, cukr třtinový, máslo, voda, mléko plnotučné, sůl, cukr, mouka hladká, vejce
Choux au craquelin (francouzské větrníčky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5Qy5
8 názorů