Japonská polévka
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 086 kJ / 1 455 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,48 g |
Tuky | 60,16 g |
Vláknina | 11,20 g |
Cholesterol | 1,77 g |
Sodík | 3,34 g |
Sůl | 7,67 g |
Sacharidy | 94,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Vaří šéfkuchař - japonská kuchyně
Polévka je dobrá, ale je jí hodně. Já jí dělám z 1/2 kuřete.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 7. 2014 19:36
MiLí:asi ano, ale k rámenu to má daleko....asi jak z Prahy do Tokia
14. 6. 2012 18:10
To má být jako napodobenina rámenu?
12. 9. 2010 18:28
Už jsem dělala taky polévku z jednoho kuřecího stehna a bylo to opravdu výborné.Tak bych ho zkusila na tento způsob.+1
12. 9. 2010 18:16
Vypadá to dobře,určitě vyzkouším.Jen se přikláním k názoru JanyR.
18. 8. 2009 15:30
18. 8. 2009 13:01
Když mi by bylo neskutečně líto vařit na to celé kuře, ale určitě bych to zkusila i z drůbků. Co bych taky dělala se 3 litry polévky? Maso se dá obrat i z drobů a nám by to stačilo
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 18 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 24 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 47 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 typicky jarních pokrmů láká barevností, chutí i lehkostí. Nechte se inspirovat
MasterChef Česko 2022: Pečený tvaroh jako dokonalá slaná snídaně nadchl porotu. Příprava je snadná a zvládne ji každý
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: japonská kuchyně recepty japonská kuchařka japonské recepty recepty japonské kuchyně recepty japonská kuchyně japonska kureci polevka japonské moučníky japonská kuchyně recept na japonskou polévku japonská kuchyně - recepty japonske kuře japonský moučník recepty z japonska kuře po japonsku japonská kuchyně-recepty japonská nudlová polévka japonská kuchyně recept japonska polivka japonska veprova polevka japonská zeleninová polévka
Suroviny: kuře, zelenina kořenová, šunka, vejce, nudle vlasové, sůl
Japonská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrol
6 názorů