Salát z řapíkatého celeru s rozinkami
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 192 kJ / 1 480 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,58 g |
Tuky | 57,02 g |
Vláknina | 90,80 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 1,55 g |
Sůl | 3,27 g |
Sacharidy | 152,71 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 1 hodinou
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 4 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 18 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 21 minutami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 49 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 55 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 2 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Zimní saláty podle oblíbených receptů. Zelí, cibule a kořenová zelenina - snadno dostupné suroviny pro zdraví a sílu
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Suroviny: celer, jablko, rozinky, ořechy, jogurt, hořčice, olej olivový, pepř
Salát z řapíkatého celeru s rozinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31lM4
0 názorů