Kuřecí vývar do zásoby
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 22 151 kJ / 5 294 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 750,98 g |
Tuky | 250,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,25 g |
Sodík | 5,22 g |
Sůl | 13,00 g |
Sacharidy | 8,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Vody dáme podle kapacity pomalého hrnce tak, aby bylo maso ponořené. Já mám PH na 3,5 l.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 4. 2023 16:47
4. 4. 2023 16:34
4. 4. 2023 07:35
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 18 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 20 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 21 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 23 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Právě bylo uvařeno:
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Janulka1996 uvařila před 19 minutami
Kuřecí čína
Zetkova uvařila před 57 minutami
Kynutý tvarohový závin
MarieP uvařila před 1 hodinou
Plněné papriky z tlakáče
zahla uvařila před 1 hodinou
Tvarohové knedlíky s meruňkami
Carolka409 uvařila před 1 hodinou
Rebarborový koláč
EvkaHavlikova uvařila před 1 hodinou
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
kraloja uvařila před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Babyno uvařil před 1 hodinou
Vepřové na kmíně
Kava 2 uvařila před 2 hodinami
Drožďové knedlíčky
Hanka68 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vývar, ať už zeleninový nebo masový, dovede vylepšit různá jídla a určitě se v kuchyni neztratí. Hodí se nejen do polévek a omáček
Ovocné kůže jsou zdravé a trvanlivé. Z velké úrody ovoce si připravte skvělé mlsání
5 způsobů, jak odstranit tuk z vývaru: Poradíme si s horkým i studeným vývarem
Další recepty
Suroviny: kost, cibule, sůl, koření nové koření, pepř, voda
Kuřecí vývar do zásoby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6qqJ
3 názory