Hovězí na hořčici a medu v multifunkčním hrnci
Hovězí maso do hodiny na stole i s přílohou a umazat jen jeden hrnec? Ano, jde to. Podle receptu připravíte bleskový oběd s minimální námahou. Buď v multifunkčním hrnci, nebo lze s trochou hlídání využít tlakový hrnec.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 908 kJ / 1 173 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,90 g |
Tuky | 37,20 g |
Vláknina | 5,10 g |
Cholesterol | 296 mg |
Sodík | 834 mg |
Sůl | 1,95 g |
Sacharidy | 67,11 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Používám restovanou cibulku z obchodního řetězce, která nasákne vodu. Kvůli tomu podlévám, protože jinak by sos byl moc hustý. Brambory na mřížce nad masem se krásně uvaří.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 7. 2023 20:51
31. 7. 2023 19:40
Když člověk vážně onemocní a neustojí u sporáku,tak za takového pomocníka bude rádI když ráda vařím,už jsem po něm pokukovala.Ale mám ph a hf a nemám moc úložného prostoru
29. 7. 2023 07:23
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 15 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 5 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 9 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 13 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak vybrat hovězí zadní maso. Co se hodí na tatarský biftek a co na minutky
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Další recepty
Suroviny: hovězí zadní, sádlo, hořčice hrubozrnná, med, restovaná cibulka, sůl, pepř mletý, voda, brambory
Hovězí na hořčici a medu v multifunkčním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPw2E
3 názory