Perník z cukety podle Karla
Cuketový perník je neobvyklá, avšak skvělé chutná kombinace tradičního kořeněného perníku s čerstvou a šťavnatou cuketou. Příprava tohoto perníku je velmi rychlá a snadná, tak neváhejte a upečte jej třeba na volné víkendové dny.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 19 551 kJ / 4 673 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,73 g |
Tuky | 179,99 g |
Vláknina | 38,20 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 3,54 g |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 663,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Perník chutná lépe,když se nechá přes noc odležet v lednici, ale není to nutnost...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 8. 2023 23:34
vyzkouším upéct, z přebytku cuket
4. 8. 2023 20:04
je výborný a opravdu je druhý den lepší, dělávám už dlouho i když ne podle Karla ale podle mamky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 7 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 40 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak poznat mladé cukety? Sklízíme je co nejdříve, vaření s nimi je snadné a rychlé, chuť skvělá
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Suroviny: vejce, cukr třtinový, koření do perníku, kakao, marmeláda, skořice, cuketa strouhaná, kypřící prášek, soda jedlá, olej, mouka polohrubá, mandle, kokos, kokos
Perník z cukety podle Karla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M8ZBO
2 názory