Cuketová nádivka od Karol
Cuketová nádivka zasytí. I odpůrcům zeleniny v této formě zachutná. Podle toho, jak moc jí dopřejeme při přípravě uzené maso či salám a jak moc jí okořeníme, se bude i podávat. Dá se jíst samotná nebo doplnit chlebem, hořčicí či křenem.
Suroviny pro 10 porcí
10 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 3 411 kJ / 815 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,23 g |
Tuky | 46,05 g |
Vláknina | 12,85 g |
Cholesterol | 584 mg |
Sodík | 2,87 g |
Sůl | 6,82 g |
Sacharidy | 29,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Pokud připravujeme bezmasou verzi, vynecháme uzené maso a salám, pouze osmažíme cibuli.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 8. 2023 17:41
Jj přesně cuketa 100x jinak jednoduchý ale výborný
8. 8. 2023 07:06
dělávám s masem i bez a vždy velmi dobré samotné se salátem nebo příloha k masu
7. 8. 2023 20:32
Jo cuketa! To je nevyčerpatelný zdroj možností, jak ji chutně zpracovat!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 35 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 37 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 48 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 50 minutami
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní je krásně vláčný, báječně osvěží v horkých letních dnech a božsky chutná
Další recepty
Suroviny: cuketa, sýr tvrdý, vejce, houska, mléko, strouhanka, maso uzené, salám měkký, pepř mletý, majoránka, sůl, cibule, česnek, sádlo, hořčice, křen, chléb
Cuketová nádivka od Karol
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR2jE
3 názory