Chleba z Lievito Madre (LM) kvásku
Kvásek Lievito Madre je původní italský, pšeničný kvas, který se hodí na hutná sladká nebo chlebová těsta. Velice dobře se s ním pracuje a pečivo s ním má zvláštní specifickou příchuť. Jak si tento kvásek pořídit, najdete na webu.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 9 837 kJ / 2 351 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,77 g |
Tuky | 39,13 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 6,46 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 423,97 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 4. 2024 13:58
19. 4. 2024 15:22
24. 2. 2024 12:49
Můžete přidat pol. lžíci oleje nebo zakysané smetany, občas přidám i pivo
18. 2. 2024 10:50
11. 9. 2023 09:43
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 4 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 7 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 9 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 7 minutami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 17 minutami
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
Pajaja uvařila před 21 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Fitulka uvařila před 29 minutami
Vepřové nudličky na hořčici
Adena uvařila před 37 minutami
Slaný koláč
Fijolkauwu uvařil před 42 minutami
Francouzský hruškový koláč
Viera19@seznam.cz uvařil před 55 minutami
Vepřová kýta na hořčici ve smetanové omáčce se zeleným pepřem
LukyRi uvařila před 1 hodinou
Timovo utopenci
flanti uvařil před 2 hodinami
Křehké polštářky z listového těsta
Ivcatkoo uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
7 nejlepších chřestových receptů. Populární chřest se dá vařit, zapékat, smažit i grilovat. Pochutnáme si na polévkách a salátech
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Další recepty
Suroviny: kvásek, voda, mouka polohrubá, mouka hladká, mouka žitná, sůl, kmín celý, sádlo
Chleba z Lievito Madre (LM) kvásku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kr8jl
5 názorů