Hovězí nudličky na víně s bramborovo - celerovou kaší
Hovězí minutkové maso je třeba zpracovávat opravdu rychle aby neztratilo šťavnatost. Povede se vám dokonale, pokud budete následovat tento recept. Hotové maso bude společně s hebkou kaší z brambor a celeru lahodit chuti i zraku.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 093 kJ / 1 456 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,93 g |
Tuky | 67,76 g |
Vláknina | 20,38 g |
Cholesterol | 269 mg |
Sodík | 189 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 100,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirace - Prima Fresh , upraveno dle chuti a potřeby .
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 9. 2023 20:20
18. 9. 2023 20:17
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 15 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Jak vybrat hovězí zadní maso. Co se hodí na tatarský biftek a co na minutky
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Suroviny: maso hovězí, olej, cibule, česnek, pasta rajčatová, víno červené, sůl, pepř mletý, tymián, brambory, bulva celerová, sůl, máslo, smetana ke šlehání
Hovězí nudličky na víně s bramborovo - celerovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0R8ZV
2 názory