Pikantní hovězí krk jalapeňos
Hovězí krk je část masa, která vyžaduje pomalé vaření. Po zatáhnutí necháme vývarem a vínem podlité kousky masa zvolna dusit se zeleninou. Na závěr pak přidáme papričky jalapeňos tak, aby dodaly říz, ale nespálily nám chuťové pohárky.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 12 336 kJ / 2 948 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 181,63 g |
Tuky | 182,83 g |
Vláknina | 63,00 g |
Cholesterol | 342 mg |
Sodík | 1,58 g |
Sůl | 3,35 g |
Sacharidy | 92,52 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 9. 2023 08:52
28. 9. 2023 07:52
27. 9. 2023 18:45
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 5 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Trhané maso je hit! Chutná výborně, příprava je velice snadná a využití v kuchyni široké, stačí jen dodržet postup
Další recepty
Suroviny: krk hovězí, cibule, sádlo, paprička jalapeňos, česnek, kapie, mrkev, pórek, celer, víno, vývar masový, protlak, hořčice, škrob kukuřičný, voda, sůl, pepř mletý, kmín celý
Pikantní hovězí krk jalapeňos
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k85A
3 názory