Chléb od selky
Selčin chleba je úžasně veliký, tmavý, lehký a moc dobrý i druhý den. Je připravený ze surovin, které nám dává příroda okolo nás. Bude chutnat jako příloha ke guláši, stejně jako namazaný nějakou výbornou pomazánkou či máslem a medem.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 7 879 kJ / 1 883 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,20 g |
Tuky | 9,20 g |
Vláknina | 31,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 377,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento a další moje recepty najdete na mém webu www.pekarnomanie.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 2. 2024 09:59
Marie Svarcova: i domácí pekárna upeče hezký a chutný chleba i když se tomu leckdo zdráhá uvěřit!
26. 2. 2024 16:47
pěkný chléb , recept i foto se mi líbí
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jogurtový dip s česnekem
Přidáno před 12 minutami
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 4 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 5 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 7 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Právě bylo uvařeno:
Rebarborový koláč s krupicovou kaší
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 7 minutami
Vepřová bratislavská plec
MajaFero uvařila před 15 minutami
Makový koláč s třešněmi
spacilova.s@seznam.cz uvařila před 22 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 1 hodinou
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 2 hodinami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 2 hodinami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Proč se chleba v domácí pekárně občas propadne? Důvodem je pravděpodobně jedna z těchto dvou příčin
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Co přidat do chleba, aby pěkně voněl. Poradíme, jaké koření se nejlépe hodí
Další recepty
Suroviny: voda, brambory, sůl, kmín drcený, cukr, mouka celozrnná žitná, mouka celozrnna pšeničná, mouka hladká, droždí čerstvé
Chléb od selky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lY2qV
2 názory