Jazyk na smetaně
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 842 kJ / 201 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,39 g |
Tuky | 1,27 g |
Vláknina | 21,35 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 341 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 31,57 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Trošíčku mě kdysi inspiroval jeden Polský recept, který jsem téměř změnila a ručím vám za to, že nám chutná víc, než svíčková.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 11. 2018 15:45
22. 11. 2018 13:07
22. 5. 2014 19:25
22. 5. 2014 14:30
20. 5. 2014 12:46
19. 5. 2014 13:45
14. 5. 2010 10:30
14. 9. 2009 10:35
14. 9. 2009 10:15
14. 9. 2009 09:19
14. 9. 2009 00:27
Děláš z vepřových?Nemáš to napsané v surovinách,tak aby některé kuchařinky netápali
13. 9. 2009 23:08
13. 9. 2009 23:02
13. 9. 2009 23:01
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 47 sekundami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 1 hodinou
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 25 minutami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 4 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 8 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 11 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 12 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 12 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Tématické fráze: vepřový jazyk na smetaně recepty vepřový jazyk na smetaně hovězí jazyk na smetaně jazyk na smetaně jazyky na smetaně vepřové jazyky na smetaně srdce a jazyk na smetane recept na jazyk na smetaně recept hovězí jazyk jazyk recept vepřový jazyk a srdce na smetaně hovězí jazyk jazyk na smetaně recept vepřový jazyk recepty hovězí jazyk recepty jazyky na smetaně recept hovězí jazyk recept recept jazyk srdce a jazyky na smetaně jazik na smetane
Suroviny: jazyk vepřový, vývar, mrkev, celer, petržel, cibule, mandle plátkové, rozinky, džem brusinkový, smetana, hrášek sterilovaný, šťáva citronová, cukr, pepř, koření nové koření, tymián, olej, sůl
Jazyk na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xo8v
14 názorů