Kuřecí roládky s křenovým přelivem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 10 653 kJ / 2 546 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 398,20 g |
Tuky | 96,68 g |
Vláknina | 1,62 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 3,85 g |
Sůl | 9,06 g |
Sacharidy | 20,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 11. 2010 19:36
21. 11. 2010 19:08
Šavli, ta tvoje je také parádní - holky, to jste klidně mohly dát jako samostatné recepty , ale díky, jsem potěšená, že vaše fotky zdobí můj recept. Díky.
21. 11. 2010 17:49
21. 11. 2010 17:38
a ještě...neměla jsem ani kuřecí prsa,ale steakale chutnalo to
29. 7. 2010 21:29
29. 7. 2010 21:20
15. 11. 2009 19:30
15. 11. 2009 17:08
Do výpeku je dobré přidat kousek másla (podle toho, kolik používáš oleje na opečení - já dávám málo oleje, proto to máslo), pěkně seškrábnout všechny přípečky do prostředka pánve, zasypat moukou - na dvě porce bych dala jen jednu rovnou lžíci, promíchat (dělají se žmolky, ale nevšímej si jich) a pak zalít trochou tekutiny, rozšlehat, počkat, až šťáva vezme var a podle potřeby tekutinu dolít (téhle fázi tam ještě mohou být pucky, ale neboj, ony zmizí). Když jí dáš moc, necháš šťávu bublat a redukovat, když málo a omáčka je hustá, tekutinu přileješ. Pak ochutnáš, ochutíš a máš hotovo. Také jsem ji nějaký čas trénovala, ale fakt na tom nic není. Přeji ti hodně úspěchů a chutných omáček...
15. 11. 2009 15:27
24. 9. 2009 19:00
24. 9. 2009 13:12
Vicemene uplne jednoduche jidlo, ale krasne pripravene a nazdobene, uplne se sbihaji sliny a srdce se smeje Tohle urcite nekdy vyzkousim, pritel sice nema rad jadel, ze je slany, ale ja ho miluju a verim, ze ho do toho paprikase sikovne schovam jen jeste otazecku....cim to mas zvrchu posypane? To je cerstve umlety pepr, nebo jsi pouzila nejake koreni? Ma to nadhernou barvu opravdu pastva pro oci a nejen pro ne
24. 9. 2009 12:29
24. 9. 2009 09:57
24. 9. 2009 09:53
23. 9. 2009 23:03
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 22 minutami
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 55 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 2 hodinami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 2 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní je krásně vláčný, báječně osvěží v horkých letních dnech a božsky chutná
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Další recepty
Tématické fráze: tv barandov vaření tv barandov recepty kuřecí roládky tv barrandov recepty barandov recepty barandov vaření vaření na tv barandov vaření tv barandov barrandov recepty barrandov vaření kuřecí roláda tv barandov.cz tv barandov barrandov.cz recepty vareni barandov tv barandov-vaření barandov barrandov-recepty vaření na tv barrandov barandov.cz
Suroviny: prsa kuřecí, paprikáš, jadel, smetana ke šlehání, krenex, mouka hladká, mléko, olej, pepř, sůl
Kuřecí roládky s křenovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wmo8
25 názorů