Tyrolská játra
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 379 kJ / 808 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,03 g |
Tuky | 25,17 g |
Vláknina | 5,10 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 816 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 44,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Játra nesolím, dosoluji pouze omáčku buď masoxem nebo solí, jak kdo má rád. Játra pak dám do omáčky a ta si svou porci soli vezme právě z ní.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 1. 2024 21:00
4. 1. 2024 10:32
28. 4. 2012 17:54
28. 4. 2012 15:36
28. 4. 2012 15:22
28. 4. 2012 15:11
2. 10. 2009 13:05
2. 10. 2009 12:32
2. 10. 2009 12:13
Díky za odpověď
Allis
2. 10. 2009 09:32
2. 10. 2009 07:56
1. 10. 2009 21:25
1. 10. 2009 20:07
30. 9. 2009 21:06
30. 9. 2009 16:40
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 14 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 15 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 17 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 19 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zapečené brambory s mletým masem a smetanou
Belus uvařila před 21 minutami
Banánové lívance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařil před 26 minutami
Domácí langoše
SaraValova uvařila před 1 hodinou
Zelňačka (klasika)
NANNY uvařila před 1 hodinou
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 1 hodinou
Pečená krkovička
tomas392 uvařil před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 2 hodinami
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 2 hodinami
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Čím zahustit polévky a omáčky? Jíška je klasika, ale co třeba vyzkoušet červenou čočku, pohanku nebo hrašku
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Další recepty
Tématické fráze: jatra recepty hovězí játra po tyrolsku jatra recept drůbeží játra po tyrolsku recepty z jater vepřová játra po tyrolsku recept játra recepty játra jelení játra recept jelení játra recept na játra jelení játra recepty recepty na játra tyrolská kuchyně recepty jelení játra játra tyrolská vepřová játra jelení játra- recept kdy se solí játra recept z jater
Suroviny: játra hovězí, směs zeleninová pod svíčkovou, cibule, bobkový list, koření nové koření, smetana na vaření, mléko, hořčice, olej, mouka hladká, ocet, cukr, sůl
Tyrolská játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5LL
19 názorů