Karbanátky na černém pivu
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 1 578 kJ / 377 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,72 g |
Tuky | 3,07 g |
Vláknina | 26,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 52 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 67,20 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 2. 2020 05:38
Petti.K: děkuji
12. 2. 2020 23:07
dnes delano k obedu jen bez papriky(nemela jsem)a misto ostreho kecupu byl sladky..VYBORNE recept ulozen na priste..davam bodik
20. 11. 2013 12:09
Zdena z JM: Zdeni, mám velikou radost, že zkoušíš některé moje recepty a ještě větší, že Ti chutnají. Díky
20. 11. 2013 08:17
Jaruš,vynikající záležitost.Jen jsem použila jemný kečup a trochu mírně ostrého.U nás ostré moc nejede.I když jsem včera večer ochutnala zatím jen já,už teď vím,že to bude všem moc chutnat.S domácím chlebíkem prostě mňamka.
18. 9. 2011 21:09
sofie1973: budu moc ráda, pokud vyzkoušíš a dej mi, prosím, pak vědět, díky
18. 9. 2011 21:08
bubutop: Omlouvám se, že jsem si nevšimla včas dotazu. Piva dávám podle množství karbanátků, většinou celý půllitr
18. 9. 2011 17:13
Dnes jsem narazila na tento recept - senzace, to musím zkusit Posílám bodíka a ukládám
31. 7. 2011 13:40
tak to musím zítra zkusit, sbíhají se mi sliny a prosím kolik toho piva??
27. 11. 2010 14:47
S pivečkem vařím rád. Ono nezáleží jen na tom, jestli je pivko světlé nebo tmavé, taky jaká je to značka, jestli je to desítka nebo dvanáctka. Ne všechno se hodí na všechno.
Ale toto děláváme a
Ale toto děláváme a
27. 11. 2010 14:29
také používám černé pivo - ale musí být opravdu černé, které zkaramelizuje a nehořkne....svělé pivo není vhodné, to je opravdu pak hořké, neobsahuje tolik cukru
jinak recept pěkný, ukládám, znám buřty, to je klasika...toto ráda vyzkouším
jinak recept pěkný, ukládám, znám buřty, to je klasika...toto ráda vyzkouším
27. 11. 2010 14:24
Jak říká žížalka, to pivo se musí vypéci, je to lahoda.... Určitě to hořké není, pokud se vypeče!!!!
27. 11. 2010 14:09
Ono se musí i to pivo přidávat ?...na chuť, já např. jsem si půjčila od manžela celou láhev piva Šerák a nazpět mu vrátila skoro celou flašku, já to jen pokropila, ale jasně, že záleží na výsledku-což je určitě i chuť vaší rodiny, ale také záleží jak se to vlastně peče na čemlečo atd.atd. Jak píše Jani R., není co pokazit,ale musí se s mírou přidávat vše-viz recept Jinak nemám co dodat Ale u nás doma to bylo jídlo
27. 11. 2010 13:54
aaa, já karbanátky hořké nemám, ani špekáčky, když na pivu peču. Musí se pivo úplně vypéct, aby zbyla jen hustá omáčka
27. 11. 2010 13:51
aaa (neregistrovaný/á) , nemusí být. Mi se to stalo s játry, taky nevím, proč, ale jinak pivo běžně k vaření používám
27. 11. 2010 13:48
Nikomu z Vás nevadí, že je to jídlo hořké? Dnes jsem dělala a nemělo moc velký úspěch.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 18 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 20 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 20 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 23 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 3 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 7 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 10 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 11 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 11 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 11 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 12 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak používat ranou mrkev karotku? Je výtečná v mnoha pokrmech a skvěle se hodí i do moučníků
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Další recepty
Tématické fráze: karbanátky na pivu karbanátky na pivě buřty na černém pivu karbanátky jinak karbanátky z mletého masa recept recept buřty na černém pivu s lečem buřty na pivě recept jak napravit hořké jídlo karbenátky masové obsah cukru v pivu buřty na černém pivu s lečem karbanátky s pivem karbenátky recepty z mletého masa jinak na černém pivu karbenátky na pivě mleté maso na pivu karbanatky ze spekacku burty na pive s lecem karbanátky recept špekáčky na pivu s nivou
Suroviny: karbanátky, cibule, paprika čerstvá červená, kečup ostrý, pivo černé
Karbanátky na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k8W5
30 názorů