Rybí balíček
Recept ještě nebyl hodnocenNejdříve předehřejeme troubu na 200st. a bílky trošku našleháme. Postup: plátky toustového chleba namočíme z obou stran v bílku, na ně poklademe plátek sýra, bylinky,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nejdříve předehřejeme troubu na 200st. a bílky trošku našleháme. Postup: plátky toustového chleba namočíme z obou stran v bílku, na ně poklademe plátek sýra, bylinky,…
Italská pizza je celosvětově oblíbené jídlo. Dá se obložit v podstatě čímkoliv a každý má svoji oblíbenou kombinaci. Vyzkoušejte oblohu dle tohoto receptu, kde klasický…
Bramborové placky všech příchutí jsou oblíbeným zpestřením našeho jídelníčku. Jsou levné, na přípravu nenáročné a rychle hotové. Tato jejich podoba se zdravým medvědím…
Pomazánka z natvrdo vařených vajec ochucená úžasným medvědím česnekem. Jaro a vitamíny přímo na vašem talíři nebo čerstvě ukrojeném chlebu. Dokud roste medvědí česnek…
Oběd, nebo večeře, kterou připravíte na jednom plechu. Množství surovin a koření, si můžete upravit podle počtu strávníků. Výhodou těchto v troubě pečených maso…
Maso nakrájíme na větší kousky do misky a prosolíme. Do pekáčku dáme malinko oleje, přidáme prosolené maso, posypeme kmínem, zázvorem, hlívou, medvědím česnekem a…
Hledáte jednoduchou a rychlou variaci na klasické špagety po uhlířsku, po které vám ale nebude těžko od žaludku? Pak zkuste tyto špagety ala carbonara, ve kterých…
Žampiony můžeme díky jejich neutrální chuti přidat k výraznějším surovinám. Dnes je upečeme spolu s orestovanou debrecínkou, posypané aromatickým medvědím česnekem.…
Červená čočka je úžasná surovina pro svoji rychlou a snadnou přípravu i vysoce ceněnou nutriční hodnotu. Zkuste pro oživení chuti přidat kadeřávek a sezónní medvědí…
Máte zdroj medvědího česneku a zvažujete, jak ho ještě v kuchyni využít. Přidáním do pečiva získáte jemnou česnekovou příchuť a nádech barvy podle množství přidané…
Tyto kuličky jsou výborný tip na pohoštění. Můžeme přidat šunku, slaninku, tvrdý sýr, nasekanou petrželku, nebo kousek pórku. Jsou skvělé jako pohoštění k vínu, nebo…
Z vepřového masa se dá vyčarovat mnoho pokrmů, jako třeba vepřové plátky v marinádě s medvědím česnekem. Pokud jako přílohu zvolíte rýži, určitě neuděláte chybu a…
Brambory si oloupeme a na hrubých nudličkách nastrouháme. Na třech lžících oleje smažíme spolu s nakrájenou cibulí asi 5 minut. přesypeme do nějaké nádoby. Na zbylém…
Panenku několika řezy rozkrojíme na plát, který poklepeme pěstí. Osolíme, opepříme z obou stran a potřeme hořčicí. Poklademe plátky uzené slaniny-může být i anglická, na…
Hutná zeleninová polévka, která v zimě zahřeje a v létě zasytí. Červené fazole jsou typické pro ostrou mexickou kuchyni, proto nebude od věci uvařit i tuto polévku v…
Uvaříme brambory. Zapékací talíř vymažeme olivovým olejem, dáme na něj nakrájené, uvařené brambory.Na brambory dáme nakrájená natvrdo vařená vejce. Posolíme,pokmínujeme…
Kuřecí řízky pokrájíme na menší kousky a dáme do mísy, přidáme strouhaný sýr, drobně pokrájený medvědí česnek, vejce, sůl a pepř. Vše dobře promícháme, zaprášíme…
Připravte si zdravou a chutnou smetanovou omáčku provoněnou typicky jarními bylinkami, medvědím česnekem a mladými kopřivami. Příprava není nijak složitá a v kombinaci s…
Zapražená mléčná polévka, která nás vrátí do života. Kopřiva je oblíbenou bylinkou pro jarní očistné kůry. Těžko bychom ji ale mohli běžně pojídat jako jiné bylinky.…
S teplejším jarním počasím přichází také období sklizně medvědího česneku. Z byliny jemné česnekové chuti můžete připravit krémovou polévku, kterou budete mít do…
Zeleninu si nakrájíme na malé kousky, cibuli a pórek nadrobno. Do hrnce s trochou oleje dáme cibuli, kterou trochu osmažíme, přidáme ostatní zeleninu, kterou máme…
Do větší mísy protlačím uvařené, studené brambory přes sítko (se strunama, jako na bramborový salát). Přidám uvařené těstoviny propláchnuté studenou vodou,smíchám…
Očistené zemiaky pokrájame na kocky, v slanej vode uvaríme do mäkka. Roztlačíme, vmiešame maslo a bryndzu, príp. našľaháme s horúcim mliekom. Vmiešame posekaný medvedí…
Hovězí maso je pro svou vyšší cenu méně častěji používané. Je to škoda, protože je biologicky velmi hodnotné a je nenahraditelné při přípravě omáček, které jsou velmi…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Přidáno 2. 6. 2024 10:28