Kuře jako kachna
Recept ještě nebyl hodnocenVíkendová hostina si žádá pořádné jídlo. Pokud jste ještě nezkusili recept na kuře à la kachna, je to ta pravá chvíle. Potřebujete jen kuře, zelí, sůl a kmín. Tento…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Víkendová hostina si žádá pořádné jídlo. Pokud jste ještě nezkusili recept na kuře à la kachna, je to ta pravá chvíle. Potřebujete jen kuře, zelí, sůl a kmín. Tento…
Kysané zelí je oblíbenou potravinou a zelných receptů je opravdu mnoho. Pravá a tradiční valašská kyselica je ale jenom jedna. Připravte si tuto polévku podle…
Ať už Vás čeká oslava, party nebo nečekaná návštěva, toto pohoštění sklidí zaručený úspěch. Je to snadné, rychlé, velmi chutné a vkusné občerstvení. Posypejte černým…
Na snídani nemůžete podávat nic lepšího, než voňavé a křupavé houstičky. Jsou tak dobré, že je příště upečete rovnou z dvojité dávky. Zvládnout správné zapletení není…
Žampiony mají velmi jemnou houbovou chuť a polévka z nich je naprosto báječná. Tentokrát však nebudeme vařit klasický krém. Připravte si polévku, ve které se snoubí…
Kdo pamatuje na sýrové smaženky, ať zvedne ruku. Zlatavé placičky, které leží na plátku veky, potřené hořčicí a ozdobené syrovou cibulí. Dříve se kupovaly v mléčných…
Pstruha si rádi připravujeme k večeři nebo jako lehký oběd. Maso má jemnou konzistenci i chuť, kterou by bylo škoda přebít výrazným ochucením. Proto stačí přidat máslo,…
Vyzkoušejme recept, který je určený pro všechny úspěšné houbaře. Když přineseme z lesa košík hub, připravíme kromě smaženice nebo bramboračky i tuto klasickou dobrotu.…
Krkovice je oblíbeným masem na gril, skvěle ale chutná i upečená v troubě. Je totiž pěkně prorostlá, a díky tomu šťavnatá. Pořádný kus masa ochucený pikantním kořením…
Tvarůžky, nebo také syrečky, buď milujete nebo nesnášíte. Nejen že skvěle chutnají, ale navíc jsou zdravé, protože obsahují vysoké procento bílkovin a žádný tuk.…
Vepřové maso je výborné, přitom relativně levné. Budete-li toužit po něčem chuťově bohatém, připravte si plátky vepřového masa se žampionovou omáčkou podle našeho…
Kysané zelí je zdravé a velmi oblíbené jako zeleninová příloha. Recept je návodem, jak ho připravit jednoduše a chutně. Zahuštěné kysané zelí spolu s knedlíkem podáváme…
Kysané zelí je klasikou české kuchyně a mnoho jídel se bez něj prostě neobejde. Podle starého receptu připravíme ve své kuchyni milované zelňáky - placky ze…
Pečení domácího chleba je velký trend. Kváskový chléb můžete prozatím přenechat zkušenějším a připravit si jednoduchý a chutný chléb s droždím, upečený v klasické troubě…
Vynikající pohoštění, na kterém si pochutnají nejen vegetariáni, ale i milovníci masa. Žampiony jsou celoročně dostupné houby jemné chuti a výborně se k nim hodí…
Talíř horké, syté polévky z kysaného zelí s klobáskou a bramborami přijde k chuti zejména, když potřebujeme dodat energii nebo zahřát v chladných dnech. Hotovou zelňačku…
Guláš je bezpochyby jedním z nejoblíbenějších jídel ve většině českých kuchyní. V tomto případě při jeho přípravě místo masa použijeme zdravou hlívu ústřičnou, která…
Pečené maso je velmi vděčné jídlo, které se připraví takřka samo. Vybrat můžete plecko, krkovici, ale podobně lze připravit třeba i libovější bůček. Ať už s knedlíkem,…
Stejně jako koprová omáčka, má i polévka své odpůrce a milovníky. Klasika, kterou známe už z dob našeho dětství, vám podle našeho receptu jistě zachutná. Příprava je…
Zlatavé křupavé malé bramboráčky jsou oblíbeným jídlem mnoha z nás. Tentokrát je zkusíme ochutit jinak než obvykle a přidáme do těsta voňavý libeček a trochu bílého…
Vepřová plec je v české kuchyni velmi oblíbený typ masa, a to i proto, že je velmi snadné ji připravit. Stačí ji udělat na kmíně a máte skvělé jídlo, ke kterému se hodí…
Přestože z nabídek restaurací dnes již ledvinky téměř vymizely, u mnoha strávníků jsou oblíbené dodnes. Mají-li chutnat výborně, je potřeba je důkladně očistit. Poté už…
Podle tohoto podrobného návodu zvládne upéct výborné křupavé houstičky i úplný začátečník. Budou se hodit namazané máslem a džemem nebo jako příloha k syté polévce nebo…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami