Oves na bulharský způsob
Recept ještě nebyl hodnocenoves si přes noc namočíme, a pak přibližně 1/2 hodiny vaříme ve vodě, kam přidáme lžíci octa. Po 15 minutách vaření tam přidáme sůl. Scedíme a necháme okapat. Mezitím…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 745 kJ / 417 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,90 g |
Tuky | 7,00 g |
– nasycené | 1,50 g |
– nenasycené | 5,30 g |
–– mononenasycené | 2,50 g |
–– polynenasycené | 2,80 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 10,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 66,30 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
oves si přes noc namočíme, a pak přibližně 1/2 hodiny vaříme ve vodě, kam přidáme lžíci octa. Po 15 minutách vaření tam přidáme sůl. Scedíme a necháme okapat. Mezitím…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Koláč s názvem „Čum na drát“ přivádí do údivu nejednu hospodyňku. Nejen, že chutná fantasticky, ale ještě při pečení dost překvapí!
Kam za nejlepšími řízky v Praze? Eliška zjišťovala, kde mají největší porce a kde umí skvělou bramborovou kaši
Tvarohové hrnečkové řezy: Koláč z kakaového těsta s osvěžující tvarohovou náplní je rychlý a lehce ho zvládne i začátečník