Moje nejoblíbenější snídaně
Recept ještě nebyl hodnocenOvesnou kaši připravíme podle návodu tj. zalijeme horkou vodou a počkáme 3 minuty až nabobtná a potom přidáme 1 malý bílý jogurt. Vynikající spojení teplé ovesné kaše a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 690 kJ / 404 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 8,00 g |
– nasycené | 1,50 g |
– nenasycené | 6,25 g |
–– mononenasycené | 3,00 g |
–– polynenasycené | 3,25 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 550 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 72,00 g |
– cukry | 2,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Ovesnou kaši připravíme podle návodu tj. zalijeme horkou vodou a počkáme 3 minuty až nabobtná a potom přidáme 1 malý bílý jogurt. Vynikající spojení teplé ovesné kaše a…
Přidáno před 20 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Reportáž ze školní jídelny, kde mají salátové bary a pečou si vlastní chleba. Nástupní plat kuchaře byl přitom 18 000 hrubého
Pivo za kačku a guláš za šest korun. Jak to vypadalo v socialistických restauracích?
Pečeme s Ivou: Černé rohlíčky jsou maličká sladká chuťovka, kterou připravíte do hodiny. Uvnitř vláčné, nahoře křupavé chutnají skvěle