Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Recept ještě nebyl hodnocenSvíčkovou omáčkou potěšíte muže, děti, tchýni i šéfa. Jakmile se ji jednou naučíte, zjistíte, že není tak složitá, jak se navenek tváří. Připravit ji můžete například v…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Svíčkovou omáčkou potěšíte muže, děti, tchýni i šéfa. Jakmile se ji jednou naučíte, zjistíte, že není tak složitá, jak se navenek tváří. Připravit ji můžete například v…
K přípravě složitějšího menu je ideální kuřecí maso, se kterým není téměř žádná práce. Nudličky z prsou se smetanovou omáčkou jsou vhodné zejména v situacích, kdy nemáte…
Máme pro vás tip na oběd - jednoduché francouzské brambory s mletým masem a žampiony. Recept je opravdu jednoduchý a zvládne ho úplný začátečník. I vaše děti mohou…
Pojďme si zavzpomínat a připravit si šunkofleky - výborné, syté jídlo, které většina z nás zná již od dětství. Těstoviny, zapečené s uzeným masem a cibulí, zalité…
Velmi jednoduchá úprava kuřecího nebo slepičího masa, kterou zvládne i naprostý začátečník. Kuřecí maso je zdrojem zinku a zvyšuje imunitu. Obzvláště v dětském…
Plátek hovězího masa nejprve opečeme s cibulí a poté dusíme v omáčce se zeleninou a rajčatovým protlakem. Omáčka chutná a voní skvěle díky směsi koření určené na…
Máte-li po ruce hovězí maso a chcete z něj rodině připravit nějakou omáčku, nemusíte sahat stále dokola po receptu na guláš, rajskou či španělské ptáčky. Zkuste něco…
Toto lehké, voňavé a na přípravu nenáročné jídlo skvěle poslouží jako rychlý oběd, když jste v časové nouzi. Základ omáčky tvoří samozřejmě sýr, tavený i tvrdý, a je…
Polévka, která v zimě nejen krásně zasytí, ale i zahřeje. Řeč je o bramboračce, kterou si díky tomuto receptu můžete připravit v krémové variantě. Brambory a kořenová…
Rozlítaní ptáčci jsou oblíbená varianta přípravy hovězího masa. Zvlášť pokud použijeme tlakový hrnec, lze tento recept lehce připravit a mít během hodinky na stole. …
Pokud si dáte práci se zpracováním srdce, uvaříte z něj velmi zdravý a chutný pokrm. Poduste vepřová srdce s restovanou zeleninou a vývarem, omáčku rozmixujte a…
Rolády jsou oblíbeným pokrmem, zvlášť pro svou variabilnost, kdy můžeme použít různé náplně podle našich chutí. My máme nejoblíbenější tuto vepřovou s náplní z uzenin,…
Rychle a chutně připravená papriková smetanová omáčka s kuřecím masem. Směs koření ušetří dochucování těm, kdo neradi experimentují a sami se na dochucení necítí. S…
Polévka zasytí kdykoliv během dne. Snadnou zeleninovou pak můžeme připravit třeba z kedlubny nebo květáku. Kousky zeleniny povaříme, dochutíme a doplníme mlékem a…
Máte doma rádi omáčky, ale dochází vám nápady na jejich obměny? Tuto jednoduchou, rychlou a chutnou omáčku s kousky vepřového masa je možné servírovat s těstovinou nebo…
Potřebujete uvařit něco rychlého a opravdu chutného? Zkuste tento skvělý recept s krůtím masem plným bílkovin, je snadný, zvládne ho i začínající kuchařka a potěší malé…
Kuřecí maso a smetanové omáčky v české kuchyni milujeme. Tentokrát jsme zvolili pikantní gyros marinádu, kterou jsme zjemnili právě smetanou. Díky odležení v lednici se…
Hledáte jednoduchý a chutný recept na krémovou, ale říznou česnečku? S křupavými krutonky opečenými na másle je jako dělaná na chladné dny, kdy potřebujete zahřát a…
Krůtí maso je výživné a rychle hotové, takže se hodí na oběd i večeři. Se smetanovou omáčkou bude lahodné, bylinky dodají omáčce ten správný šmrnc a cibulka s citronem…
Osvědčená česká klasika - výborná svíčková. I když jí v každé rodině připravují jinak, výsledkem je vždy výborná omáčka připravená podle chuti té které rodinky, doplněná…
Blesková úprava kuřecího masa, kterou zvládne i naprostý začátečník. V mžiku máte na stole chutný oběd nebo večeři. Hořčice dodá jídlu pikantní chuť, kterou můžete…
Lahodná a jemná polévka plná fazolí a hub je výborný nápad na oživení jídelníčku. Houby polévce dodají šmrnc a fazole jsou zásobárnou plnohodnotných bílkovin. Dali byste…
Kousky krkovičky podusíme na pořádné dávce cibule s hořčicí a česnekem. Dušením tak dostane maso křehkou konzistenci. Podlijeme smetanou, díky které docílíme jemné…
Špenát je jedním z nejpoužívanějších druhů listové zeleniny. K dostání je celoročně, ať už mražený nebo jeho čerstvě natrhané listy. Nemá příliš výraznou chuť a proto ho…
Přidáno před 32 minutami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Dokonalá houbová smaženice: Jaký tuk použít, čím houby dochutit i kdy přidat vajíčka, aby byl výsledek perfektní
Holka u plotny radí: Jak na levnou a zdravou večeři jen ze tří surovin? Zkuste zapečené fazolky!
Jídelní rozmary slavných: Modelka Pavlína Pořízková miluje veganský mac and cheese, který zachutná i masožroutům