Trochu netradiční dort s karobem a rýžovou moukou
Recept ještě nebyl hodnocenOddělíme bílky a žloutky. Bílky vyšleháme s cukrem do tuha. Zašleháme žloutky, pak mouku s práškem do pečiva a karobem + olej. Vznikne polotekuté těsto. Přelijeme do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 858 kJ / 205 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 17,00 g |
– nasycené | 2,40 g |
– nenasycené | 13,40 g |
–– mononenasycené | 3,40 g |
–– polynenasycené | 10,00 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 800 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 10,00 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Oddělíme bílky a žloutky. Bílky vyšleháme s cukrem do tuha. Zašleháme žloutky, pak mouku s práškem do pečiva a karobem + olej. Vznikne polotekuté těsto. Přelijeme do…
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Tipy na nejlepší polevy na zmrzlinové poháry: Čokoládovou znáte, ale jak chutná zrcadlová?
Proslulý italský restauratér šokoval, když pochválil pizzu Havaj s ananasem. Znesvětil jsi národní tradici, rozčilovali se někteří
Kuře na zelí a černém pivu: Šťavnaté masíčko má vypečenou kůrčičku a pikantní chuť piva, zelí je potřeba nejdřív upravit