Žampiony zavařené na sladkokyselo
Recept ještě nebyl hodnocenSvaříme sladkokyselý nálev (5 minut) s kořením i se solí, aby stačil vychladnout. Můžete použít i jiný nálev, pokud máte nějaký svůj oblíbený.Žampiony očistíme, já je i…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Svaříme sladkokyselý nálev (5 minut) s kořením i se solí, aby stačil vychladnout. Můžete použít i jiný nálev, pokud máte nějaký svůj oblíbený.Žampiony očistíme, já je i…
Houbová sezóna je v plném proudu, vy už máte dary lesa nasušené i zamražené a pořád nosíte další a další plné košíky? Houby sterilované v octovém nálevu vydrží bez úhony…
Na dno dáme asi pět koleček mrkve, dvě kolečka křenu, trochu cibule, narovnáme okurky do poloviny sklenice, opět dáme cibuli, mrkev, křen, bobkový list, snítku kopru a…
Omyté kozí rohy narovnáme do sklenic, do každé dáme sůl, cukr, spolarin, ocet, olej a dolejeme vodou aby byly rohy ponořené. Zavíčkujem a zavaříme na 80 stupních 20…
Zelný salát ve sladkokyselém nálevu nesmí chybět v žádné spíži. Hodí se například jako obloha k masu. Zelí z našeho receptu je navíc snadné na přípravu a nepotřebuje…
Nálev svaříme sladkokyselý, podle některého oblíbeného receptu (třeba jako na okurky). Pokud máme, použijeme bílý ocet (není podmínkou) nebo zředěnou octovou tresť, aby…
Přidáno před 10 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Jablečné želé podle 100 starého receptu od jeptišek: Využijete do něj spadaná jablka a získáte luxusní dobrotu!
Zelňačkový souboj v Prostřeno! Je lepší ta česká nebo slovenská?
Bylinky v soli: Dokonalý způsob, jak uskladnit pažitku nebo petržel. Sůl je uchová šťavnaté a plné chuti