Zavařené okurky bez vaření nálevu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 286 kJ / 68 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,20 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 17,10 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 7. 2011 13:54
22. 7. 2011 11:45
22. 7. 2011 11:06
22. 7. 2011 11:04
Tohle není otázka: Podle mého: pro zdravé jedince to asi nebude ten správný recept na okurčičky.
22. 7. 2011 11:03
22. 7. 2011 09:36
22. 7. 2011 09:08
To, co mi vrtá hlavou je právě to míchání cukru a sladidla. Tři lžičky cukru na sklenici mi přijdou akurátní...když uvážím že sladidlo má několikanásobně vyšší sladivost a navíc je to éčko jako hrom, tak mi význam takového zavařování fakt uniká,a páč nechci umřít jako blbec, tak se ptám...
Podle mého: pro zdravé jedince to asi nebude ten správný recept na okurčičky
22. 7. 2011 08:59
22. 7. 2011 08:59
22. 7. 2011 08:56
21. 7. 2011 22:49
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný piškotový korpus
MgrZao uvařila před 44 minutami
Konfitovaný bůček
tara23 uvařila před 46 minutami
Jednoduché vynikající langoše
jankohrasko uvařila před 57 minutami
Karamelový krém se zázvorem
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Holandské řízky
Adrissa uvařila před 1 hodinou
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 1 hodinou
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Jak zahustit polévky, zlepšit jejich chuť a zvýšit výživnost? Skvěle je doplní nudle, noky, knedlíčky, kapání, svítky či krutony
Kdo nemá zavařovací hrnec s teploměrem, může zavařovat menší množství sklenic v mikrovlnné troubě
Další recepty
Tématické fráze: nálev na okurky bez vaření okurky bez vaření nálevu spolarin zavareni okurek jak správně zavařit okurky okurky bez vaření zavařování okurek bez vaření zavařené okurky okurky bez nalevu zdravý nálev na okurky nálev bez vaření zavařený křen zavařování okurek bez vaření nálevu okurkový nálev bez vaření nálev na okurky se sladidlem nálev na okurky pro diabetiky miluji vaření cz top recepty okurky na zavaření nalev na okurky zdravé zavařování okurek
Suroviny: sůl, cukr krupice, spolarin, ocet, koření nové koření, bobkový list, pepř celý, kopr, mrkev, cibule, křen
Zavařené okurky bez vaření nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k6NK
11 názorů