Řezy jsou neodmyslitelnou součástí české kuchyně, jaké oblíbené jsou ty vaše?
Sladké na jazyku se rozplývající řezy jsou součástí našeho běžného jídelníčku. Každý z nás si jistě rád dopřeje sladkou tečku nejen po nedělním obědě. Existuje spoustu druhů a variací jak připravit řezy, proto si každý jistě vybere ty svoje oblíbené.
Máme pro vás pár tipů na dokonalé řezy
Mezi nejznámější a velmi oblíbené jsou Míša řezy, které vás uchvátí jsou chutí a snadnou přípravou. V sezoně plné ovoce si můžeme připravit lahodné řezy s ovocným krémem. Pro milovníky čokolády tu máme řez plněný krémem z pařížské šlehačky.
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 16 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 16 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 23 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Přečtěte si Zobrazit více
Čím odšťavňovat rybíz a jak na rybízový džem bez peciček?
Netradiční zavářky a vložky do polévek: Zkusili jste kapří knedlíčky, masový puding nebo bylinkové kapání?
Hnědé máslo se hodí do dezertů i slaných pokrmů. Aby mělo typickou oříškovou chuť, je třeba ve správný okamžik vypnout sporák