Milujete grilovaný hermelín? Připravte si ho s námi jednoduše a chutně v alobalu
Grilovaný hermelín potěší každého milovníka sýrů. Upečte si ho rychle a jednoduše na venkovním grilu, nebo v troubě z pohodlí domova. Jeho základní příprava je velmi snadná a rychlá.
- V misce rozmíchejte olej a grilovací koření, tím si připravíte rychlou a jednoduchou marinádu.
- Z alobalu nastříhejte čtverce dostatečně velké, aby se do nich daly hermelíny pohodlně zabalit.
- Jednotlivé hermelíny obalte ze všech stran v marinádě, můžete je připravit dopředu, a před grilováním je dejte na střed alobalu. Každý hermelín zabalte pro jistotu do dvou kusů alobalu (nebo použijte pevnější alobal), pak zatočte kraje alobalu na stranách či na vršku hermelínu. Jde o to, aby z balíčku nic nevytékalo.
- Zabalený hermelín grilujte asi 10 minut na rozpáleném grilu, aby se sýr uvnitř dostatečně roztekl. Případně pečte v rozehřáté troubě na 180 až 200 °C.
- Tip: Jednotlivci si mohou rozdílným zabalením označit vlastnoručně dochucené hermelíny.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Čím doplnit grilovaný hermelín
Ke grilovanému hermelínu se hodí především zeleninové saláty a čerstvé pečivo. Luxusní bude také s domácími česnekovými bagetkami nebo ho doplňte o přílohu v podobě kuskusu či pečenými bramborami.
Nejste si jistí, jak na to? Je to snadné. Přípravu hermelínu s výtečnou marinádou, špenátovým salátem, brusinkami a topinkou vám předvede následující video-recept:
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 23 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Přečtěte si Zobrazit více
Zelenina během grilování získá na atraktivitě. Jak ji grilovat, abychom si vždy pochutnali
Jak připravit marinádu ke grilování? Podle našeho jednoduchého receptu ji zvládnou i začátečníci
Hermelín v kuchyni 7x jinak. Nemusí zůstat jen u grilovaného či nakládaného. Jsou i další speciality
Komentáře