Jak zahustit tvarohovou náplň do koláčů, aby nevytékala. Několik tipů nám pomůže k luxusní náplni
Pokud připravujeme tvarohovou náplň do koláčů a zjistíme, že náplň je moc řídká, je třeba ji zahustit. Ale jak na to? Máme více možností, jak si poradit.
Vždy je lepší předcházet problému a rovnou připravit náplň dostatečně hustou, proto:
- přednostně používáme tvaroh v kostce
- pokud používáme tvaroh z vaničky necháme ho předem okapat přes plátno nebo utěrku, zbavíme se tím přebytečné tekutiny
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak zahustit tvarohovou náplň
Když už ale náplň máme moc řídkou, nelekejme se, a vyzkoušejme jednu z těchto možností:
- vmícháme pudink - použít můžeme pudink Créme Olé, což je pudink, který se připravuje bez vaření
- vmícháme bramborový nebo kukuřičný škrob
- zahustíme dětskou krupičkou
- vmícháme rozpuštěné máslo a poté dáme zatuhnout do ledničky
A jak koláče a buchty správně zabalit, aby náplň opravdu nevytekla, najdete v našem dalším článku:
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 2 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 20 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 22 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 22 hodinami
Komentáře