Křupavý kořeněný hermelín: Podle videonávodu tuto pochoutku zvládne každý
Příprava křupavého kořeněného hermelínu je velmi snadná a suroviny jsou potřeba jen dvě. Jedná se tedy o zcela ideální recept, který nezabere moc času ani nevyžaduje dlouhé přípravy, zato s ním jistě zabodujete.
Hermelín je oblíbený plísňový sýr, který v ledničce téměř nikdy nechybí. Nějaké to koření má doma také každý, takže příprava křupavého kořeněného hermelínu je úplná hračka. Navíc můžete použít více druhů koření, a tedy nabídnout návštěvě více druhů této slané dobroty.
Jak na křupavý kořeněný hermelín
Je to skutečně snadné a rychlé.
- Hermelín nakrájejte na menší kousky a ty vyskládejte na plech vyložený pečicím papírem.
- Kousky hermelínu okořeňte, můžete použít i více druhů koření (např. kmín nebo grilovací koření).
- Dejte péct dozlatova a potom kousky hermelínu sloupněte z pečicího papíru.
Je téměř jisté, že budete brzy chystat další plech.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 41 minutami
Citrusový džem
Přidáno před 4 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 6 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Přečtěte si Zobrazit více
Přemek Forejt slibuje, že uvaří v každé domácnosti: Naučím tě neskutečný vychytávky, říká slavný šéfkuchař
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak správně zalévat rajčata a kam je na balkoně či terase umístit: Pozor na severní stranu, déšť i denní dobu pro zalévání
Komentáře