Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Hodnocení 1× Chyby při přípravě třešňové marmelády: Řídká konzistence i zapomenuté pecky před 18 hodinami
7 foto Hodnocení 2× Chyby při okrajování a škrabání brambor: Zbytečný odpad i tupá škrabka 30. 5. 2024
Hodnocení 1× Jak připravit marinádu nejen pro šťavnaté maso. Pozvedněte chuť sýru i zelenině 16. 7. 2023
7 foto Hodnocení 10× Co upéct s jahodami? Úspěch sklidíte s muffiny, koláči, bublaninou i sušenkami 29. 5. 2024
7 foto Hodnocení 1× Chyby při marinování masa: Příliš mnoho oleje i opakované použití marinády 28. 5. 2024
Video Hodnocení 5× Kynuté buchty: Video poradí začátečníkům, jak na českou klasiku s lahodnou náplní 27. 5. 2024
6 foto Hodnocení 6× Chyby při výrobě domácí zmrzliny: Mnoho cukru i málo rozmixované ovoce 30. 5. 2024
7 foto Hodnocení 374× Nejlepší těsto na langoše: S našimi tipy tím bude to vaše, nadýchané jako obláček 27. 5. 2024
6 foto Hodnocení 8× Časté chyby u drobenky: Hroudě hmoty i rozteklé vrstvě na koláčích lze předejít 23. 5. 2024
6 foto Hodnocení 1× Chyby při vaření pudinku: Jak předejít nevzhledným hrudkám i řídké konzistenci 22. 5. 2024
Video Hodnocení 6× Klasický hospodský guláš: Máme pro vás praktické tipy a video poradí s postupem 22. 5. 2024
6 foto Hodnocení 1× Chyby při skladování zmrzliny: Škodí částečné rozmražování i dlouhé skladování 19. 5. 2024
6 foto Hodnocení Domácí omáčky do hamburgerů: Vyzkoušejte těchto 8 tipů a zaručeně si pochutnáte 20. 5. 2024
6 foto Hodnocení 3× Čerstvé jahody: Jejich chuť vás nadchne v bublanině, zmrzlině i jemných řezech 24. 5. 2024
6 foto Hodnocení 29× Chyby při přípravě langošů: Křupavé placky potřebují čas i jemnou práci s těstem 25. 5. 2024
Hodnocení 164× Chyby při mražení jahod: Vyvarujte se jich a uchovejte jahodám chuť i aroma 14. 5. 2024
6 foto Hodnocení 1× Jedlé květy v kuchyni: Přidejte do pokrmů kousek barevné krásy z přírody 20. 5. 2024
Hodnocení 1× Chyby při mražení natí: Nezbytné je omytí, porcovat je lze i po zamrazení 11. 5. 2024