Jednoduché recepty pro začátečníky
Pokud kouzlo vaření a dobrého jídla teprve poznáváte, nemusíte se ničeho bát. Právě při práci v kuchyni totiž nejvíc platí - s chutí do toho a půl je hotovo! Nadšení a touha experimentovat s chuťovými kombinacemi je vaší nejsilnější zbraní. Pokud se k tomu budete držet nějakých základních pravidel a předpisů zkušených hospodyní, nemůžete to pokazit.
I tak se v zástěře cítíte poněkud nejistí? Dodejte si sebedůvěru na opravdu snadných a rychlých receptech, které zvládne každý, třeba i dítě. Například takový závin; hotové listové těsto koupíte v obchodě a je už jen na vás, zda jej naplnítě jablky se skořicí, špenátem a lososem, nebo třeba šunkou a sýrem. Skvělá, rychlá, jednoduchá a zdravá je také domácí granola, která v ozdobném balení může posloužit i jako fit dárek. Levou zadní zvládnete i lívanečky z banánů nebo mozarrely, dále krémové zeleninové polévky či různé obilné a luštěninové kaše. Možností, jak začít a osvojit si základy kuchtění, je mnoho. Stačí si jen vybrat!
Související články
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 2 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 3 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 4 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 12 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Přečtěte si Zobrazit více
Historie na talíři: Indiáni původně žili hlavně z kukuřice, fazolí a dýně. Bílí osadníci z Evropy přinesli sádlo, cukr a mouku a s tím i nemoci...
Top 3 klasické polévky pro rychlý a vydatný oběd
Výtečná čočková polévka: Provoněná majoránkou a dochucená zeleninou a párkem chutná fantasticky