Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Jahodový džem pro začátečníky bez chemie: Důležité je čerstvé ovoce a sbírání pěny při vaření, chuť vylepší i trochu zvláštní koření
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
6 foto Hodnocení Červnové pranostiky: Medardova kápě, čtyřicet dní kape. Lidová moudrost oslovuje i nás před 7 hodinami
6 foto Hodnocení Jak se starat o užitkovou zahradu v červnu. Zaléváme, odplevelujeme a sklízíme ovoce před 8 hodinami
6 foto Hodnocení 1× 5 tipů, jak uchovat kopr na zimu: Nať skvěle ochutí tradiční polévky i omáčky 2. 6. 2024
6 foto Hodnocení 2× Jak pěstovat kopr. Mladá nať dá nenahraditelnou chuť koprové omáčce i kulajdě 30. 5. 2024
Hodnocení 23× 7 receptů na chalupářské pomazánky: Přijdou k chuti při teplých večerech v přírodě 30. 5. 2024
4 foto Hodnocení 2× Jaký cukr do marmelády a džemu? Výběr ovlivní chuť, houstnutí i trvanlivost produktu 28. 5. 2024
Hodnocení 3× 7 receptů na třešňové moučníky: Upečte si celý plech této sladké dobroty 28. 5. 2024
Video Hodnocení 21× Jaké jahody jsou nejlepší na džem nebo marmeládu? Na výběru záleží 28. 5. 2024
5 foto Hodnocení Jetel luční se uplatní i v naší kuchyni. Je vhodný na přípravu sirupu, do čaje i do polévek 28. 5. 2024
7 foto Hodnocení 2× Jak zalévat okurky. Správný postup je důležitý pro jejich kvalitu 27. 5. 2024
7 foto Hodnocení 10× Jak připravit hnojivou zálivku z kopřiv. Jíchu neboli zákvas získáme zcela zdarma 26. 5. 2024
11 foto Hodnocení 5× Jak zabránit plísni na rajčatech. 12 tipů, jak předejít houbovým chorobám 26. 5. 2024
13 foto Hodnocení 8× Jak zalévat rajčata. 10 tipů pro skvělou úrodu oblíbené zeleniny 26. 5. 2024