Den preclíků v čokoládě
Národní den
Den preclíků v čokoládě připadá na 7. října. Preclíky v čokoládě jsou oblíbeným chroupáním pro volné chvíle a třeba v Americe jsou těmi nejoblíbenějšími preclíky vůbec.
Není se co divit, že jsou tak oblíbené – tenké, křupavé, máčené v čokoládě v sobě snoubí slanou i sladkou chuť, a to je ve výsledku velmi příjemné. Většina lidí si je pravidelně kupuje v obchodě, ale najdou se i takoví, kteří si upečou preclíky svoje a ty pak namáčí v čokoládě podle chuti – hořké, mléčné nebo i bílé.
Jak na čokoládové preclíky
Nejjednodušší je však vzít koupené slané preclíky, roztopit dobrou čokoládu, preclíky v ní namočit nebo je čokoládou jen pocákat a dobrota je na světě!
Související články
Související recepty
Kdo by neměl promeškat Den preclíků v čokoládě?
Dejte jim vědět
V následujících letech tento den připadá na
Následující významné dny
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 17 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 19 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 19 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 21 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 22 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Přečtěte si Zobrazit více
Jaké květy jsou jedlé? Můžeme vyzkoušet denivky - ozdobí naši zahradu a využijeme je ve studené kuchyni
Desatero rad na téma dovolená: Připravte si na letní dny dobré a jednoduché jídlo
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní