Nové komentáře za posledních 7 dnů
17. 5. 2024 08:47
17. 5. 2024 08:34
17. 5. 2024 07:53
Super rychlý a výborný krém. Používám ho do piskotovych dortů, rolad, minipavlova... Vždy šlehám mascarpone i šlehačku najednou, samozrejme obojí řádně vychlazené, v čisté suché míse a nikdy se mi nestalo, že by se krém srazil nebo nepovedl. Ze začátku šlehám pomalu, aby se obojí spojilo a pak na vysoké otáčky do krásně hladkého a tuhého krému.
17. 5. 2024 05:48
17. 5. 2024 03:50
16. 5. 2024 22:52
No vracím se ke svému receptu, take
16. 5. 2024 22:10
16. 5. 2024 21:01
16. 5. 2024 20:05
Krásná vůně v kuchyni + čokoládová poleva udělala bábovku přímo LUXUSNÍ
Děkuji za recept ♥
16. 5. 2024 19:50
16. 5. 2024 19:36
16. 5. 2024 18:40
16. 5. 2024 18:06
16. 5. 2024 17:56
16. 5. 2024 17:49
V italštině se prosciutto jednoduše překládá jako „šunka“. Existuje prosciutto crudo, syrová sušená šunka a prosciutto cotto neboli vařená šunka a několik dalších typů.
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 1 hodinou
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, 20. 5. 2024 08:52
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Hezké odpoledne. Dnes byly nákupy a já je nějak nezvládla.…“ tara23, před 1 hodinou
„Jana Pá: Jani je mi to moc líto. Prostě to je osud a ten se…“ tara23, před 1 hodinou
„Pekný deň želám dievčatá, ja som si dnes vymyslela…“ Julia Oskerova, před 4 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové růžičky z listového těsta
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí nugetky trochu jinak
Přidáno před 7 hodinami
Borůvkový dort s kakaovým korpusem s citronovým krémem z mascarpone
Přidáno před 11 hodinami
Rozmarýnová kuřecí játra na víně
Přidáno před 11 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
Přidáno před 11 hodinami
Piškotová roláda z horkého mléka
Přidáno 22. 5. 2024 18:06
Přečtěte si Zobrazit více
Česnekové gnocchi s brokolicí a slaninou: Česnek dodá jídlu vůni a slanina šťavnatost, sýr na povrchu pak typicky italský šmrnc
Odkud se vzalo zdobení vajec a podávání jehněčího? Poznejte historii velikonočních pokrmů
Vše za začalo mandlí v cukru. Belgická pralinka se zrodila z hořkého léku obaleného čokoládou
Slanina pražená v mikrovnce
Hella
Hodnocení receptu je 4,7 (9×)