Vařte levně, ale luxusně: Zkuste pesto počesku nebo vnitřnosti na víně
Perfektní slavnostní večeře nemusí stát majlant. Důležitá je přece chuť, nikoliv cena! Chcete návštěvě předložit luxusní chod za málo peněz? Zkuste třeba italské pesto, které se chodí k masu i těstovinám, jenže počesku. To originální se totiž může prodražit, jenže výborné pesto vyrobíte třeba i z přebytečné mrkvové natě.
Nepodceňujte vnitřnosti. Například kuřecí játra na víně jsou chuťově vynikající záležitostí, která i dobře vypadá a nestojí skoro nic. Místo masových karbanátků zkuste zeleninové, například z červené řepy nebo z červené čočky. Při letní grilovačce potěší zeleninové špízy s cuketou, jejichž výrobní cena je téměř nulová, obzvlášť v případě, že máte vlastní zeleninovou zahrádku.
Související články
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 5 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 6 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 6 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 15 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií aneb O tom, zda má cenu péct všechno nadvakrát a jak nám chutná bezlepkové pečivo
Holka u plotny radí: Kuře na cibulovém zelí je pikantní díky hořčici a voní po citronu a česneku. Takhle snadno se dělá
Velký kalendář vánočního pečení 2023: Kdy zadělat na perníčky, kdy na linecké a kdy začít plnit a zdobit? Poradí přehledný plán