Omáčka z červené řepy
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 806 kJ / 432 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,96 g |
Tuky | 29,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 91 mg |
Sůl | 0,19 g |
Sacharidy | 19,40 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 1. 2011 19:26
31. 10. 2010 14:02
31. 10. 2010 13:57
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 3 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 10 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 12 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 23 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Jogurtový chlebíček
Přidáno 11. 6. 2024 17:56
Právě bylo uvařeno:
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 44 minutami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 46 minutami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 48 minutami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 49 minutami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 52 minutami
Vídeňské brambory
Mettynka uvařila před 1 hodinou
Lečo, jak ho dělám já
PETROCK1973 uvařila před 1 hodinou
Slané muffiny
olca1983 uvařila před 1 hodinou
Cookies s čokoládou
Simooor uvařil před 2 hodinami
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Simooor uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Radim dělá zálivky na saláty z fermentovaných rajčat: Propašovat se tam dá cokoliv, ale správný olej vytvoří symfonii
Jak správně vařit červenou řepu. Názorné video ukáže, jak postupovat, aby z řepy zbytečně nevytékala šťáva
Hladká a chutná omáčka je prubířský kámen kuchařských dovedností
Další recepty
Tématické fráze: babicovy dobroty recepty 31.10.2010 pyré z červené řepy repova omacka omáčka z červeného vína červená řepa recepty recepty z červené řepy cervena omacka babicovy recepty 31.10.2010 červená řepa červená řepa pyré babicovy dobroty recepty z 31.10.2010 omáčka s červeného vína víno z červené řepy recepty babicovy dobroty 31.10.2010 recepty omáčky omáčka z červeného vína a červené řepy cervene omacky víno a červená řepa řepové omáčky omačka k vařenému hovězimu masu
Suroviny: řepa červená, cibule, tuk, víno červené, voda, omáčka sojová, sůl, pepř mletý, kmín mletý, smetana kysaná, šťáva citronová, petrželka
Omáčka z červené řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZ3n
3 názory