Hovězí s balsamicem a rozmarýnem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 405 kJ / 336 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,48 g |
Tuky | 9,71 g |
Vláknina | 32,73 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 198 mg |
Sůl | 0,37 g |
Sacharidy | 44,39 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Miláček tuze rád omáčky - klasa čecháček..takže vymýšlím nové variace ;-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 8. 2012 07:01
janiczka - balsamico dávám i do svíčkové na smetaně, když potřebuji doladit chuť a barvu.
31. 1. 2012 14:15
24. 1. 2012 11:34
23. 1. 2012 17:44
23. 1. 2012 12:17
22. 1. 2012 12:54
22. 1. 2012 09:44
22. 1. 2012 08:47
21. 1. 2012 23:49
21. 1. 2012 22:42
21. 1. 2012 22:28
21. 1. 2012 22:04
21. 1. 2012 20:57
21. 1. 2012 20:55
21. 1. 2012 20:51
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 10 hodinami
Jednoduché čínské nudle
Přidáno před 16 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 17 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 18 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 2 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 2 hodinami
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 5 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 6 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 7 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 7 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 7 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 7 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodové tiramisu: Úžasný nepečený dezert s jemným krémem voní jahodami, kterým dá tu správnou chuť speciální ingredience
Celerový salát na chlebíčky: Celerem rozhodně nešetřete, chuť kromě majonézy a cibule doladí ještě jedna ingredience
Holka u plotny radí: Domácí jahodová zmrzlina jen ze dvou surovin skvěle chutná a na přípravu stačí pouze mixér
Další recepty
Tématické fráze: k čemu balsamico omáčka balsamico-použití v receptech jak použít balzamiko hovezi pecene s rozmarynem k cemu se pouziva balsamico ocet balsamico do omáčky omáčka balsamico použití na co pouzit balsamico ocet balsamico omáčkový použití balsamica hovězi zavitky s rozmarynem hovezi balzamiko k čemu použít balsamico balsamico omáčka použití omáčka z balsamico octa vepřová pečeně s balsamicem omáčka z balsamica k čemu je balsamico jak pouzit balsamico hovězí s balzamicem
Suroviny: hovězí zadní, cibule, mrkev, celer, balsamico, hořčice plnotučná, pepř, sůl, česnek sušený, kmín drcený, rozmarýn sušený, olej, máslo, bujón zeleninový
Hovězí s balsamicem a rozmarýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BRzX
19 názorů