Vepřová pečeně na šafránu a citronech
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 747 kJ / 1 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,29 g |
Tuky | 34,77 g |
Vláknina | 8,88 g |
Cholesterol | 320 mg |
Sodík | 622 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 86,42 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můžeme použít místo hořčice také hořčičná semínka a přidat bylinky podle sebe / šalvěj, rozmarýn atd /.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 11. 2013 16:26
11. 11. 2013 16:25
11. 11. 2013 15:29
11. 11. 2013 09:04
Šafrán používejte vždy v malém množství, do jednoho pokrmu kolem 6 nitek. Kvalitní šafrán pěkně a rychle barví, rozpouští se v tekutině. Doporučuje se konzumovat max. 2g měsíčně, šafrán mohou konzumovat i těhotné maminky. Šafrán je opravdu velmi vzácný a šetří se s ním. Zasyrova je šafrán mírně jedovatý.
Zdroj: recepty.cz
A ještě tady: http://www.korenikralu.cz/index.php?goto=text&sekc...
11. 11. 2013 08:15
10. 11. 2013 23:29
10. 11. 2013 23:24
10. 11. 2013 21:33
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 12 hodinami
Jednoduché čínské nudle
Přidáno před 18 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 19 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 21 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 4 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 4 hodinami
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 7 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 7 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 8 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 9 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 9 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 9 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 9 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Koláčové dobroty od Marcely: Pekařka nám prozradila svůj recept na dvojctihodné koláčky, které voní máslem a rumem
Vyhodnocení a odměnění aktivních uživatelů v prvním pololetí 2024
Vynikající nakládaný libeček: Dokonale se uchová jeho chuť a typické aroma a kromě voňavé bylinky stačí jen dvě ingredience
Další recepty
Tématické fráze: maso na safranu vepřove na safranu vepřová pečeně vepřové maso šafrán recept vepřová pečeně s bramborovou kaší safran vepřové maso na šafránu maso veprove se safranem jak používat šafrán safran recepty vepřová pečeně recept chuť šafránu vepřová pečeně recepty šafrán recept recepty s pouzitim safranu vepřová pečeně s s bramborovou kaší veprova pecene na šafranu maso na šafrán na co používat šafrán veprove maso safran
Suroviny: kýta vepřová, sůl, pepř mletý, pepř celý, citron, vývar, med, šafránové blizny, hořčice hrubozrnná, petrželka, tuk
Vepřová pečeně na šafránu a citronech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qow7
23 názorů